• Külföld
Faktor

Ez az igazi álommunka: kóstolókat keres a világhírű cég

A tesztelőknek a hét négy napján kell majd csokoládét kóstolniuk.

Csokoládék teszteléséhez keresnek jelentkezőket Lengyelországban. Előny, ha valakinek semmilyen előélete sincs a csokoládéiparban, mert a munkaadó maga akarja kiképezni új munkatársait.

A Cadbury keres új munkatársat, ám ezúttal nem valamilyen átlagos munka elvégzésére - adta hírül a Rzeczpospolita, amelyet a Napi.hu szemlézett. Az új alkalmazott fő feladata a csokoládék és a csokoládéitalok tesztelése lesz. A cég a lehetséges jelölttől "nulla tapasztalatot" vár el, mert maga akarja kiképezni a tesztelésre új dolgozóját.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az új csokitesztelő munkahelye az angliai Readingben lesz. Az álomállás birtokosa a helyi egyetemen, azon az osztályon fog dolgozni, ahol a vásárlók szokásait elemzik. Kikötés, hogy semmire sem lehet allergiás, nem lehet érzékeny a gluténra, vagy a laktózra, esetleg a mogyorófélékre. Angolul kommunikációs szinten kell tudnia.

    Az új tesztelő munkatárssal együtt 11 további dolgozót is felvesznek, akik a vállalat új termékeit fogják kipróbálni. A legfőbb elvárás, amit a cég megkövetel az új munkatársaktól, az édességek imádata. Emellett nem árt, ha kifinomult ízérzékeléssel rendelkeznek és nyitottak az újdonságokra.

    A tesztelő munkaideje a hét négy napján reggel fél 10-től 12-ig tart. Egy óra munkáért kilenc font (3200 forint) bér jár. A Cadburyhez olyan márkák tartoznak mint a Milka, az Oreo, a Dairy Milk, vagy a Wine Gums zselé.

    Kommentek:

    Top 16