• Krimi
Faktor

Csapdába ejtette, és kivégezte a kutyákat az állatkínzó

Az állatkínzó csapdát állított a kutyáknak és agyonütötte a moccanni sem bíró állatokat.

A férfi egy hurkot tett háza kerítésére, amellyel két kóbor kutyát is csapdába ejtett Álmosdon. Ezután kivégezte a kutyákat és a tetemeket elásta kertjében.

A rendőrségen július 19-én jelentették, hogy egy férfi agyonvert egy kutyát. A bejelentő azt mondta, hogy egy ideig hallotta az állat ugatását, ami aztán hirtelen abbamaradt.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a férfi egy hurkot tett a kerítéséhez, amelybe beleakadt egy kóbor kutya. Az állat a csapdában vergődött egy ideig, majd a kegyetlen férfi egy bottal agyonütötte és a kertjében elásta a tetemet. A hatóságok szerint egy nappal korábban egy másik kutya esett fogságba és fulladt meg a kirakott hurokban, amit a férfi szintén elásott - írja a police.hu. A járőrök ezért elfogták és előállították a 28 éves állatkínzót, aki mindent beismert. Az ügyet bíróság elé állítási javaslattal zárták.

Korábban egy őrült férfiről is írtunk, aki földhöz vágott egy flamingót, amit aztán el kellett altatni. Erről itt olvashat részletesebben.

Kommentek:

Top 0