• Belföld
Faktor

Családja szerint nem erőszakolta meg senki a ceglédi kislányt, hanem balesetet szenvedett

"Nagyon megvisel minket az egész helyzet, de próbáljuk magunkat túltenni rajta valahogy."

Bár a rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz a Cegléden  állítólagosan megrontott négyéves kislány ügyében, a gyermek apja szerint senki nem nyúlt egy ujjal sem a kislányhoz – írja a Bors. A lapnak nyilatkozott a családfő.

Nagyon megvisel minket az egész helyzet, de próbáljuk magunkat túltenni rajta valahogy

– mondta Lucian P., aki kizártnak tartja, hogy megerőszakolták a lányát, akit egy percre sem hagytak magára.

A nyolc éve Cegléden dolgozó férfi és családja számára munkaadója biztosít szállást, ahol feleségével együtt nevelik a négy- és alig egyéves kislányukat, akik mindketten ott születtek. A négyéves kislány óvodába jár. Velük él az anyuka testvére is, és jelenleg a kislányok nagyapja is ott tartózkodott.

A férfi egyik munkatársa a lapnak azt mondta a történtekről: éppen az udvaron dolgoztak, amikor egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a szerencsétlen kislány lábára esett.  

Úgy tudni, a kislányt már kétszer megműtötték, a kisebbik lányt pedig a gyámhatóság veszélyeztetés miatt már el is vette a pártól. DNS-t vettek az egész családtól, az apától is. A rendőrség teljes hírzárlat mellett nyomoz. A hírek szerint hazugságvizsgálót is alkalmaznak.

Az esetről a TV2 számolt be. A hírműsor értesülései szerint a kislányt sokkos állapotban vitték hétvégén az orvoshoz a szülei. A kórházban vált bizonyossá, hogy a 4 éves kislányt szexuálisan bántalmazták, megerőszakolták. A rendőrség egyelőre senkit nem gyanúsított vagy vett őrizetbe a történtek miatt.

Kommentek:

Top 0