• Krimi
Faktor

Vérfürdőt rendezett a családanya Érden, végignézte a házaspár haláltusáját

A nő kilátástalan helyzetében szörnyűségre szánta el magát.

Illusztráció: Wikipedia

Illusztráció: Wikipedia

Milliós tartozása és betegsége miatt tönkrement, feldühödött családanya gyilkolt meg egy idős házaspárt Érden. Az asszony végzett a nyugdíjas pedagóguspárral.

A háromgyerekes anya anyósával, élettársával, anyjával és gyerekeivel élt Érden. Bár mindketten dolgoztak, mégis szűkösen jöttek ki a fizetésükből. Ezt csak fokozta, amikor az asszony beteg lett, a kezelésekre pedig sok pénz ment el, emellett több millió forintos adósság is terhelte őket, 2015-ben fel is élték minden tartalékukat - írja a Blikk. Az anya élettársa gyermekkori ismerőseitől, egy jómódú, nyugdíjas pedagóguspártól többször is próbált kölcsönkérni, de nem adtak neki. A nő még egyszer személyesen is próbált az idős néni lelkére beszélni, de az asszony elutasította a kérést.

A nő az ezután ámokfutásba kezdett: felkapott egy diótörő kalapácsot, és tízszer fejbe verte vele a 81 éves asszonyt, aki öt percen belül szörnyethalt. A támadó ezután a konyhába ment, ahol ugyan ezzel a szerszámmal négyszer megütötte a 83 éves bácsit, aki közel negyed óra után elhunyt. Az asszony ezután igyekezett rablógyilkosságnak álcázni tettét, a lakásban mindent felforgatott, pár ezer forintot elvitt, majd távozott. A pár testét csak másnap fedezték fel. Az asszony azonban ezután elfogták, ma állítják először bíróság elé.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16