• Krimi
Faktor

Családanya gázolta el, majd hagyta cserben a kisgyereket Nagykanizsán

A kicsi életveszélyesen megsérült, édesanyja állapota pedig súlyos.

Fotó: MTI-Varga György

Fotó: MTI-Varga György

G. Norbert a feleségével, V. Évával és négyéves kisfiukkal, Zéténnyel igyekezett hazafelé nagykanizsai ismerőseiktől, amikor egy sötét Mercedest vezető nő elgázolta a zebrán sétáló kisfiút és az asszonyt, majd megállás nélkül továbbhajtott.

A brutális gázolást egyedül a legelöl haladó Norbert úszta meg, a férfi még átért a túloldalra. A helybeliek már csak arra szaladtak ki, hogy a gázolást végignéző Norbert a zebra közepén, magába roskadva ül.

A hangokra szaladtam ki, láttam, hogy egy férfi ül az út közepén, mellette pedig egy test hever. Olyan pici volt, hogy azt hittem, egy kutya. Közelebb érve láttam, hogy egy kisgyerek az, mellette pedig egy nő feküdt

– mondta a Borsnak az egyik utcabeli. Zétény életveszélyes kopo­nya-, míg Éva súlyos gerincsérülést szenvedett, a baleset után mindkettőjüket azonnal kórházba vitték.

A Mercedest vezető M. Erzsébetet a baleset után pár órával elfogták zalakomáromi otthonában.A 48 éves asszonyt őrizetbe vették, a rendőrök megtalálták a sérült kocsit is.

Ismerősei a portál szerint nem tudnak napirendre térni Erzsébet tette felett, a négygyermekes családanyát ugyanis mindenki tisztességes, gyerekszerető asszonynak ismeri. Az asszony ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás. A baleset idején nem merült fel ittasság vagy bódult állapot gyanúja.

Kommentek:

Top 0