• Krimi
Faktor

A gondnok már csak azt vette észre, hogy elvitték a magyar kastélyból az értékeket

Egy 62 éves férfi a közeli rokonait vitte magával lopni.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A Tamási Rendőrkapitányságon tett feljelentést a jelenleg használaton kívüli hőgyészi Apponyi Kastély Szálló gondnoka ismeretlen tettes ellen, aki március 22-e és április 2-a között betört az épületbe és onnan vörösréz lámpákat, valamint az épületről vörösréz csatornákat szerelt le és lopott el.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Az eset kapcsán rövid időn belül a rendőrség látókörébe került egy 62 éves szakályi férfi, akit a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai előállítottak a Hőgyészi Rendőrőrsre. A férfi elszámoltatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta továbbá, hogy nem egyedül, hanem közeli rokonaival – unokahúgával, annak barátjával és unokaöccsével – együtt lopta el a vörösréz csatornadarabot és a lámpákat. Az eset kapcsán a rendőrök előállítottak egy 18 éves szakályi nőt és 22 éves barátját, akik kihallgatásuk során szintén beismerték a lopást.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0