• Külföld
Faktor

Két pilóta, két stewardess - és egyetlen utas a gépen

A 28 éves Alex Simon a Fülöp-szigeteken belül utazott, Manilából a Boracay-szigetre. Mikor a jegyét nyújtotta ellenőrzésre, legnagyobb meglepetésére a légiutas-kísérő azt mondta: bárhova ülhet, mert ő a gép egyetlen utasa.

Fotó: Youtube

Fotó: Youtube

Simon az utazásairól vezet blogot, és most épp a Fülöp-szigeteket szerette volna bemutatni. Arra viszont nem számított, hogy az utazása is annyira kalandos lesz, hogy videón kellene megörökíteni. Ebben a légiutas-kísérők segítettek neki, így a blogjára a különös repülés is felkerült – írja az Independent.

„Felejthetetlen élmény volt a világ egyik leggyönyörűbb szigetére utazni, de az, hogy egy egész gépen egyedüli utasként utazhattam, mint egy szupersztár, még különlegesebbé tette az élményt. Szerencsém volt, hogy éppen senki nem akart aznap a paradicsomba utazni” – mondta Simon.

Amikor megmondták a férfinak, hogy ő lesz az egyetlen utas, meglepődött, azt hitte, álmodik. De aztán rájött, hogy ez a valóság, és mint mondta, örült, hogy nem kell sorban állnia.

Boracay egy kis sziget, közel 320 kilométerre a fülöp-szigeteki fővárostól, Manilától. Az itt található, négy kilométer hosszú White Beach rendszerint elnyeri a világ egyik legjobb strandja kitüntetést.

Top 0