• Külföld
Faktor

Az életével játszik a medve, aki ugyanazon a környéken lopkod a házakból - videó

A coloradói medve korábban fagyit lopott egy fagyasztóból azon a környéken, ahol most ismét megjelent. A medvének azonban nincs szerencséje, ha még egyszer emberek közelébe merészkedik, elaltatják.

Amikor Denielle Backtrom hazaért a munkából, autójával beparkolt a garázsba, de a garázsajtót nem sikerült időben lecsuknia, így a medve még pont be tudott sétálni. A nő hiába dudált és kiabált a medvére, az töretlenül szaglászott körbe.

A Gazette című lap szerint miután Backstromnek sikerült kizárnia garázsából a medvét, jelentette a történteket a coloradói vadőröknek, akik veszélyesnek nyilvánították az állatot, mert nem tart az embertől, és elmondták, hogy ha legközelebb megint emberek közé merészkedik, el kell, hogy altassák.

"Ez a végső eset. Utáljuk ezt tenni, de az emberek biztonsága és egészsége elsőbbséget élvez, és amikor veszélyessé válnak, nincs más választásunk" – mondta a vadasparkokat felügyelő szervezet szóvivője.

A medve a héten korábban a mostani eset helyszínétől nem messze egy lakásba tört be, ahonnan a tulajdonos M&M's ízesítésű fagyiját lopta ki a hűtőből.

Kommentek:

Top 0