• Külföld
Faktor

"Valamiért nem lélegzik" - így hívott kisfiához mentőt a hazug pár

A 31 éves clevelandi Charles Dowdy és párja, Danielle Simkio kétségbeesetten hívták a mentőket, hogy nem lélegzik nyolcéves kisfiuk.

A hívásról készített felvételen hallható, ahogy az apa arra kéri a mentőket, hogy nagyon siessenek, mert a fiúnak hatalmas fájdalmai vannak. Ezután odaordított feleségének, hogy győződjön meg arról, tényleg nem lélegzik-e a kicsi, majd kiderült, hogy „gurgulázó hangokat” azért még kiad.

A pár az ágyban feküdt, amikor észrevették, hogy a fiú nem lélegzik, a szája pedig elkékült. „Azt hiszem, aludt, és azt történt, hogy megfordult, szerintem ezért nem tudott lélegezni. A párnába süppedt az arca és megfulladt” – magyarázta az apa a telefonban.

Azt is mondta, hogy a fia hétéves, pedig a papírok szerint nyolc volt, de nem ez volt az egyetlen dolog, amiről nem mondott igazat.

A mentősök azonnal kórházba vitték a gyereket, ahol a vizeletvizsgálatkor heroint találtak a szervezetében. A fiú zoknijában egy játékóra is heroint valamint receptköteles gyógyszereket rejtett.

A szülőket azonnal kihallgatta a rendőrség, akik beismerték, hogy aznap korábban drogot fogyasztottak. Azonnal előzetesbe tették őket, azt pedig megtiltották nekik, hogy láthassák a gyereküket, akit rokonoknál helyeztek el ideiglenesen. Szerdán áll először a bíró elé Dowdy és Simkio kábítószer birtoklás és kiskorú veszélyeztetése miatt – írta a Mirror.

Kommentek:

Top 0