• Krimi
Faktor

Eszméletlenre verték a 8 évest, két nap múlva felakasztotta magát

A gyerek nem bírta feldolgozni a megaláztatást, és saját szobájában dobta el magától az életet.

Két nappal azelőtt, hogy otthonában felakasztotta volna magát, diáktársai eszméletlenre verték, gúnyolták és bántalmazták a nyolcéves Gabriel Taye-t ohiói iskolájában. A kisfiú január végén ölte meg magát, de csak most derült fény arra, hogy milyen szörnyűségek vezettek a halálához. Az iskola biztonsági kameráinak felvételei is előkerültek.

A kép csak illusztráció.

A kép csak illusztráció.

A Cincinnati Enquirer című lap Eric Karaguleff nyomozó jelentése alapján arról ír, hogy a felvételen látni lehet, ahogy egy diák egy másik tanulót olyan erővel vágott gyomorszájon, hogy az négykézlábra esett a fájdalomtól. Ekkor lépett be a vécébe Taye, akit hozzávágnak a falhoz, majd eszméletlenül terült el a mosdó padlóján. Ezután több diák is belerúgott a földön fekvő gyerekbe, de „át is léptek rajta, mutogattak rá, kigúnyolták és bökdösték”.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Végül egy tanár lépett közbe, aki a gyerekeket iskolai ápolóhoz küldte, aki megállapította, hogy minden rendben van vele. Az iskola a fiú anyjával pedig csak annyit közölt, hogy a gyerek „elájult”, de ő sem mondta el, hogy mi történt.

    Az anyuka aznap kórházba vitte fiát, miután gyermeke hányt, és a hasa is fájt. A kisfiú reggelig a kórházban volt. Két nappal később az iskolából hazaérve, nagyjából délután fél hatkor a nyakkendőjével felakasztotta magát emeletes ágyára.

    A videót várhatóan pénteken adják ki. A helyi hatóságok közben közölték, hogy újraindítják a fiú halála kapcsán indított, de már lezárt nyomozást.

    Kommentek:

    Top 16