• Külföld
Faktor

"Tudod te, hogy ki vagyok én?" - magából kikelve őrjöngött a felismerhetetlen sztár

A színészt zavarta néhány fiatal vezetési stílusa.

Méltatlan helyzetbe hozta magát a 74 éves Chevy Chase, ha hinni lehet annak a 22 éves fiatalnak, aki belebotlott a komikusba és Mercedesébe egy New York állambeli havas tájon február 9-én.

Fotó: Europress - AFP/Angela Weiss

Fotó: Europress - AFP/Angela Weiss

Michael Landrio barátaival és barátnőjével indult hómobilozni, amikor valaki elkezdett villogni rájuk az úton. A hibájuk az volt, hogy a jobb oldali sávból behúzódtak a középsőbe.  „Egy öreg hapsi kiabált ránk - valamit, amit nem hallottunk -, nagyon ki volt kelve magából. Mi csak próbáltuk elkerülni, de követett minket végig a hídon, és úgy vezetett, mint egy őrült” - mesélte a fiatal. Chase addig üldözte őket a férfi elmondása szerint, míg le nem húzódtak. Amikor lehúzták a kocsi ablakát, Chase üvölteni kezdett. „Tudod te, hogy ki vagyok én? Tönkre fogom tenni az életetek!” Mire Landrio saját bevallása szerint melegebb éghajlatra küldte a színészt

EZT IS AJÁNLJUK:

    A vita végül verekedéssé alakult, és megérkezett a rendőrség is. Landrio egy rendőrtől tudta meg, hogy Chevy Chase-szel verekedett, de ez sem mondott neki sokat, ezért rákeresett az interneten a színészre.

    „De azután se tudtam, ki ő. Nem úgy nézett ki, mint a régi filmjeiben” - mondta Landrio. Az őrjöngő férfit, aki a rendőr szerint Chevy Chase, garázdasággal vádolják - adta hírül a Fox News.

    Kommentek:

    Top 16