• Külföld
Faktor

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekei újra magukra vonhatják a világ figyelmét

Fontos szerepet kapnak Vilmos cambridge-i herceg és Katalin hercegné gyermekei nagybátyjuk, Harry herceg szombati esküvőjén.

A Kensington-palota - Harry herceg londoni rezidenciája - szerdán jelentette be, hogy Vilmos és Katalin középső gyermeke, a hároméves Charlotte hercegnő lesz a koszorúslány, bátyja, a hamarosan ötéves György herceg pedig a hasonló feladatokat ellátó "page boy", vagyis az esküvői apród tisztségét töltheti be a windsori Szent György kápolnában a szombati ceremónián.

Az esküvőn rájuk osztott feladat nem lesz ismeretlen számukra: mindketten ugyanilyen "beosztásban" vettek részt Katalin hercegnő húga, Pippa Middleton tavalyi esküvőjén.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A Kensington-palota szerdai bejelentése szerint Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén Charlotte hercegnővel és György herceggel együtt összesen hat koszorúslány és négy fiúapród vesz részt; többségük a vőlegény vagy a menyasszony keresztgyermeke, például Meghan legjobb barátnőinek Benita Littnek és Jessica Mulroney-nak a gyerekei - írja a Metro.

  Újra így láthatjuk majd őket. Fotó: Europress - AFP/POOL/Justin Tallis

  Újra így láthatjuk majd őket. Fotó: Europress - AFP/POOL/Justin Tallis

  Az esküvőnek egyébként még most sem tisztázott az összes részlete, Meghan Markle édesapjának betegsége miatt például azt sem lehet tudni, hogy a menyasszonyt ki vezeti oltárhoz.

  Kommentek:

  Top 16