• Külföld
Faktor

A falra ragasztotta pelenkás kisfiát, szerinte így kell gyereket nevelni

Az ohió Reynolds város rendőrei letartóztattak egy 18 éves nőt, mert celluxszal a falhoz ragasztotta kétéves kisfiát. Az egészet élő videón osztotta meg Facebook-oldalán.

A nő ellen emberrablás vádjával indítottak eljárást a hatóságok, fiát pedig a gyermekvédelmi hatóság gyámsága alá helyezték.

A rendőrség előző hét szerdán szerzett tudomást a videóról, és már másnap délelőtt őrizetbe vették a nőt a saját lakásán. A felvételről két helyi televízió szólt a hatóságoknak, miután egy néző felhívta rá az ABC6 és a MyFox26 újságíróinak figyelmét - írja a 24.hu.

A felvételen látni lehet, hogy pelenkás kisgyerek mindkét keze csuklójánál fogva a falhoz van ragasztva a celluxszal, és a szája is le van ragasztva. Shayla Rudolph az egészet „gyereknevelési tanácsként” próbálja bemutatni. Azt mondja, hogy például ha valaki nem tud takarítani, vagy főzni a rohangáló gyereke miatt, akkor csak ragassza a falhoz.

Hozzátette, hogy a kisfiúnak semmi baja nem lesz, hiszen onnan is láthatja a tévét. A felvételen közben hallani lehet, ahogy a leragasztott szájú gyerek sírni próbál. A rendőrség szerint a gyerek nagyjából negyed órán át volt a falhoz ragasztva.

A nő az ABC6 információi szerint először azt mondta, hogy az egész csak egy vicc volt, de később már arról beszélt, hagyni kéne, hogy úgy büntesse a gyerekét, ahogy azt ő jónak látja. Végül bejelentette, hogy mostantól úgy bünteti, hogy a sarokba állítja.

A nő legalább kilenc hónap, és maximum öt év börtönre számíthat, ha a bíróság bűnösnek találja az ellene felhozott emberrablási vádban.

Kommentek:

Top 0