• Krimi
Faktor

Holtan találták a cellájában a gyerekgyilkost

Egy rab bosszút állt a meggyilkolt csecsemőért, végzett a gyilkos apával.

A 22 éves Liam Deane nagyon feldühödött, mert újszülött kislánya, Luna sírt, ezért többször is olyan erővel arcon ütötte a két napos babát, hogy az halálos koponya- és agysérüléseket szenvedett. A férfi egyik rabtársa viszont nem bírta elviselni, hogy egy gyerekgyilkos él a közelében, ezért megölte Deane-t - írja a Metro.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Deane-t vasárnap holtan találták a leedsi börtönben található cellájával, a gyilkossággal pedig a 28 éves John Westlandot gyanúsítják, akit le is tartóztattak. Több rab is azt mondta, igazat ad Westlandnak, egy csecsemőgyilkosnak nincs joga élni.

    Deane még a nyáron ölte meg a kislányát, miután Luna édesanyja aludni ment. Mikor a nő felébredt, párja azt hazudta, hogy a baba leesett, és emiatt nehezen lélegzik. A picivel kórházba rohantak, de ott 3 nappal később életét vesztette.

    Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy Luna halálát nem esés, hanem hosszabb ideig tartó, egész testre kiterjedő verés okozta. Deane végül beismerte, hogy elvesztette a türelmét, mikor a baba nem hagyta abba a sírást, és ezért bántotta.

    Kommentek:

    Top 16