• Krimi
Faktor

Botrányos képeket küldött: magyar tinifiúkat zaklatott a vallási rádió önkéntese

A fiatal férfinak több áldozata is volt, akik arról számoltak be, hogy perverz üzeneteket és képeket kaptak tőle.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Fiatal- és gyermekkorú fiúkat zaklatott szexuálisan egy 22 éves férfi Cegléden. M. az áldozatai többségét azzal kereste fel, hogy egy rádió számára szeretne interjút készíteni velük. Ezután azonban szexuális aktusról készült képekkel és perverz, homoszexuális jellegű üzenetekkel bombázta őket. A Bors információi szerint a katolikus vallási műsort sugárzó Mária Rádió ceglédi stúdiójának egyik önkéntes munkatársáról van szó.

„A 16 éves fiamat kereste meg a fiatal férfi, hogy interjút szeretne vele készíteni, mert részt vett egy városi versenyen. Azonban nagyon hamar bizalmas hangnemre váltott: »Jó barátok leszünk.« Először csak furcsa volt a fiamnak, de már ekkor szólt nekem. Aztán már szóba sem került az interjú, hanem megírta például, hogy egyedül van otthon, és éppen pornót néz” – mesélte az ügyben érintett egyik fiatal édesapja.

Amikor a tini az iskolában elmondta a dolgot a társainak, kiderült, hogy az osztályában még 8-10 fiú hasonlóan érintett. Mind sportolók vagy résztvevői a helyi kulturális életnek. A Ceglédi Panoráma beszámolója szerint néhány nap múlva még több áldozat akadt, köztük egy 13 éves is, akinek a perverz rádiós pornográf képeket küldött magáról. A fiatalok visszautasították a közeledést, vagy nem válaszoltak. A Ceglédi Panoráma úgy tudja, hogy a rádiós a kollégái közül is kiszemelt magának kettőt: fogdosta őket, hozzájuk simult.

A rendőrség nyomozást indított, a Pest megyei főkapitányság annak részleteiről csak a körülmények részletes vizsgálata után ad tájékoztatást.

A Bors megkeresésére a Mária Rádió megerősítette, hogy egyik volt önkéntesük ellen valóban rendőrségi nyomozás folyik. „A fiatalember már nem tagja a rádió közösségének. Amikor felmerült a gyanú, hogy a rádió szellemiségével nem összeegyeztethető tartalmakat oszt meg interneten, azonnali hatállyal elküldtük. A rendőrségi vizsgálat lezárásáig ennyit tudunk nyilatkozni” – közölte Szelényi Péter koordinátor.

Kommentek:

Top 0