• Külföld
Faktor

Buszon támadta meg 10 lány a cserediákot, halálra verték

A 18 éves cserediák a bántalmazás miatt kómába esett, a kórházban pedig elhunyt.

Életét vesztette a brit kórházban az a 18 éves egyiptomi diák, akit február 20-án este egy tíz lányból álló banda támadott meg egy nottinghami bevásárlóközpont közelében egy buszon. A tinédzser kómába esett és stroke-ot kapott.

A Nottingham College mérnöki karán tanuló diáklány halálhíre nagy felháborodást keltett, főleg miután kiderült, hogy négy hónappal ezelőtt már érte egy támadás, és akkor a húga lábát el is törték. Nagybátyja állítása szerint, akkor is ugyanezek a lányok támadtak rájuk.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "Mariam buszra szállt, amikor a lánybanda üldözőbe vette, és könyörgött a sofőrnek, hogy ne vegye fel őket, de a sofőr azt mondta, azt nem teheti meg" - magyarázta a nagybácsi, és hozzátette, a sofőr csak akkor hívott mentőt, amikor azt tapasztalta, a lányok felkergették Mariamot az emeletes busz felső szintjére, és bántalmazták. Egy férfi próbált közbelépni, de így is rugdosták és ütlegelték. Egészen addig, amíg össze nem esett.

    - Nagyon komolyan vesszük az ügyet - írta közleményében a nottinghami rendőrség, amely vizsgálja, hogy a bántalmazásnak lehetett-e rasszista indítéka. Egy 17 éves lányt őrizetbe vettek, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

    Kommentek:

    Top 16