• Külföld
Faktor

Egyre csak kínosabb lett a randi, a mélypontra viszont a nő sem számított

A megpróbáltatások nem értek azzal véget, hogy a férfi faképnél hagyta a nőt.

Egy Ryann Miller nevű kaliforniai nő a Bumble nevű társkereső alkalmazáson keresztül ismerkedett meg egy férfival. Első és egyben utolsó randevújukat a közösségi média jóvoltából rengetegen követhették - írja a The Sun.

Nem találta meg a herceget.

Nem találta meg a herceget.

Az, hogy valaki a Twitteren közvetíti, hogy mi történik egy találkán, nem extrém fordulat 2018-ban, de ennyire bunkó partnerbe azért ritkán fut bele az ember.

Ryann már az elején sejthette, hogy nem Brandon lesz élete férfija, hiszen a gyermekeket nevelő apa a találkozás pillanatától kezdve a sikertelen randijairól beszélt, valamint – úgy általánosságban – szidta Ryann korosztályához tartozó nőket.

Megbeszélték, hogy együtt vacsoráznak. Az étteremben folytatódott a szenvedés: Brandon rendkívül bunkón viselkedett a pincérrel – például amikor nem kapta meg azonnal az újabb sörét, földhöz vágta az étlapot.

Megkérdezte Ryannt, hogy mennyire volt "s**fej", de a lány nem nagyon tudta megvédeni. A steak-vacsora és három sör után a férfi közölte, hogy kimegy a vécére, majd soha többé nem tért vissza.

Mégsem ez volt az utolsó húzása, hanem az, hogy még a WhatsApp-on is küldött egy üzenetet Ryannek:

Köszönöm a vacsorát. Hatalmas nem a kaliforniai pufira.

Ryann ott ült lekövérezve, majd fizethette ki kettejük 50 dolláros (14 ezer forint) vacsoráját.

Kommentek:

Top 0