• Krimi
CsR

Bukott fiú erőszakolta meg a 11 éves kislányt, megrázó vallomás

Anna évek elteltével mesélte el, hogy mit tettek vele az iskolában. Az osztályukba lebukott, nála idősebb fiú erőszakolta meg.

Anna most 28 éves, egyetemista. Gyerekkorát szörnyű körülmények között élte, nőgyűlölő, bántalmazó édesapjával és a terrortól pszichésen sérült édesanyjával. Anna sebezhető volt, ezt a sebezhetőséget pedig az erőszakos fiú megérezte és csúnyán kihasználta. Anna 11 éves volt, a fiú pedig 15, lebukott hozzájuk az ötödik osztályba. A fiatal nő az Abcúgnak mesélt a borzalmakról.

11-12 éves koromban történt, és egy 15-16 éves, félig-meddig írástudatlan fiú osztálytársam követte el, aki lebukott hozzánk az ötödik vagy hatodik osztályba. Igaz, még nem volt nagykorú, de egyértelmű volt a hierarchia. Zsarolással szexre kényszerített.

Hogy ez hány alkalom volt, és meddig tartott ez az egész, arra én sem tudok világosan visszaemlékezni, de másfél évre, maximum 2 évre saccolom, ami alatt 5-6 alkalommal történt meg. És mindig análisan. Nyílt titok volt az iskolában, több tanár tudott róla. Nem került szóba. És nem kell ehhez gyereknek lenni. Egy felnőtt bántalmazottnak is akkora a szégyenérzete, hogy nem tud kiállni magáért. Egy gyerek meg végképp nem. Nincsenek eszközei hozzá. Az iskolapszichológus nem vette észre, az osztályfőnök meg rákérdezett, de én nemmel válaszoltam, és ez elég volt neki, nem is feszegette tovább a témát" - mondta Anna.

Kommentek:

Top 0