• Belföld
Faktor

Azt hitték, drogtól lettek rosszul a fiatalok Budapesten, de valami egészen más történt

Az egyik szemtanú azt mondta, csak a szerencsén múlt, hogy senki sem halt meg.

Illusztráció.

Illusztráció.

Fotó: Sulyok László

Szörnyű pillanatokat élt át egy baráti társaság egy budapesti szórakozóhelyen, ahol tömeges szén-monoxid-mérgezés történt. Tímea barátaival a Podmaniczky utca egyik klubjában szeretett volna szórakozni, de az öröm nem tartott sokáig  - írja a Bors.

Már éjfél előtt odaértünk a barátnőmmel. Éjjel egy óra tájban kérdőre vont a pultos, hogy mit vehettek be az ismerőseim, mivel két lány és egy srác teljesen ki­ütötte magát

– mondta a Borsnak a lány, aki azt sem tudta, hogy reagáljon, barátai ugyanis semmilyen tudatmódosítót nem fogyasztottak.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Sosem szednének be semmilyen drogot. A mentősök elsődlegesen erre gyanakodtak, de már akkor kiderült, hogy a pincehelyiségben rettentően magas volt a szén-monoxid-koncentráció. A több tucat ott tartózkodó fiatal észre sem vette, mi történik, hirtelen rosszul lettek. Csak a szerencsén múlt, hogy senki sem halt meg

    – mondta Tímea. Az eset után a lány barátai nem emlékeztek rá, mi történt velük, pedig szinte józanok voltak. A mérgezést a gázkazán hibája okozhatta, ám erről a pinceklub semmit nem közölt.

    Kommentek:

    Top 16