• Belföld
Faktor

Budapesten maradt csomagok: egy esküvő is elmaradhat a reptéren történtek miatt

Lelkileg nagyon megvisel az egész, de próbálunk pozitívak maradni.

Illusztráció.

Illusztráció.

Egy magyar család egy mesés Kanári-szigeteki esküvőre készül, de csak remélni tudják, hogy csomagjaik még a ceremónia előtt előkerülnek.

Közel 200-an utaztak el úgy a Kanári-szigetekre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a Ryanair egyik gépével, hogy a csomagjaik nem kerültek fel a gépre. Az utasok órákon keresztül vártak a csomagfeladásnál, majd végül gépük egyórás késéssel ugyan felszállt, de itthon hagyták az összes csomagot.

A szerencsétlenül jártak között van egy házasodni készülő pár 8 éves kisfiukkal, akiknek szintén itthon maradt mindenük, ráadásul a csomagok között van a nő menyasszonyi ruhája is - írja a Blikk. Juhász Ibolya és párja szerdán kötik össze hivatalosan is az életüket, és csak remélni tudják, hogy a társaság betartja az ígéretét, és időben megkapják csomagjaikat.

Próbálunk kikapcsolódni, pihenni, viszont az esküvőnk közeledtével egyre feszültebb vagyok. Lelkileg nagyon megvisel az egész, de próbálunk pozitívak maradni. A szállodába érkezésünkkor éppen meg tudtunk vacsorázni, majd másnap reggel vásárlással indítottuk a napot. Tisztálkodási szereket, fényvédőket, strandfelszerelést, fürdőruhákat, papucsokat, és még jó pár dolgot be kellett szereznünk. Az ott maradt bőröndben számomra igen fontos, egyben értékes, gyönyörű Swarovski kristállyal díszített menyasszonyi ruha, Galvan gép, búvárszemüvegek, napszemüveg és minőségi sminkek vannak. Csak annyit szeretnék, ha szerdára itt lenne!

– írta a lapnak a menyasszony.

Kommentek:

Top 0