• Krimi
Faktor

Aljas trükkel akarták átvenni a budapesti időseket, de a férj olyat tett, amire kicsit sem számítottak

Az idős házaspár nem hagyta magát átverni.

A budapesti rendőrök őrizetbe vették azt a férfit és társait, akik az éjszaka közepén felhívtak egy idős házaspárt, majd a fiuknak adták ki magukat és pénzt kértek arra hivatkozva, hogy albán férfiak bántalmazták, fogva tartják.

A 35 éves budapesti M. László társaival hétfő éjjel 2 óra körül felhívott egy XIII. kerületi idős házaspárt, majd a fiának kiadva magát közölte, hogy őt megverte és fogva tartja két albán férfi, ezért pénzre van szüksége, mert addig nem engedik el, amíg nem fizet.

Illusztráció.

Illusztráció.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az elkövető telefonon végig kapcsolatban volt az idős asszonnyal és megbeszélték, hogy az összegyűjtött pénzt és ékszereket zacskóba csomagolva egy csepeli gyártelep hulladékgyűjtő konténerbe teszik. A férj – miközben felesége vonalban volt a férfival – felhívta a fiát, aki elmondta, hogy nem esett baja, nem tartja őt senki fogva és pénzre sincs szüksége. Ezután rögtön hívta a rendőröket.

    Az elkövetők autóval mentek a pénzátadás helyszínére, ahol a 25 éves budapesti B. Anikó kivette a hulladékgyűjtő konténerből a nejlonzacskót és visszament a kocsihoz. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságának és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói ekkor fogták el az autóban ülő három elkövetőt.

    A XIII. kerületi rendőrök M. Lászlót, B. Anikót és társukat, egy 27 éves csenyétei nőt őrizetbe vettek, majd csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók az elkövetők előzetes letartóztatását kérték - írja a police.hu.

    Kommentek:

    Top 16