• Krimi
Faktor

Itt vannak a részletek, így történt a budapesti taxis megtámadása

Péntek hajnalban megkéseltek és kiraboltak egy taxisofőrt Budapesten a XX. kerületi Ady Endre téren.

A megtámadott férfinak még volt annyi lélekjelenléte, hogy lehúzódjon az út szélére, sőt segítséget is hívott magához.

A taxis a Nagyvárad téren vette fel az utasát, egy kapucnis férfit, kevéssel hajnali 3 óra után. Az utas már útközben megtámadta sofőrt összesen harmincszor szúrta meg a férfit.

Fotó: MTI - Mihádák Zoltán

Fotó: MTI - Mihádák Zoltán

Ferbás Tibor, a TaxiPlus üzletágvezetője az Origónak elmondta, hozzájuk hajnali 3 óra körül telefonált a megtámadott taxis, aki tudatában volt annak, hogy mi történt vele.

"Mindent pontosan el tudott mondani, többször megszúrták, elvitték a pénztárcáját, és hogy jelenleg hol tartózkodik" - mondta Ferbás, majd hozzátette, hogy a diszpécserük a helyszínre irányította a többi taxist, akik a mentők megérkezéséig életben tartották a férfit, akit a karján, nyakán, arcán és a mellkasán szurkáltak össze. Az üzletágvezető úgy tudja, hogy jelenleg stabil a taxis állapota.

"A férfi 64 éves, 40 éve taxizik, soha nem volt vele probléma, családos, dolgozó ember. Éjszakánként szokott dolgozni, általában este 7 és 9 óra között szokott kezdeni" - mondta Ferbás Tibor, majd hozzátette, ilyen esetekben az autóban felvett hanganyagot automatikusan kimentik a rendőrségnek. Az elkövetőt még keresik.

Kommentek:

Top 0