• Belföld
Faktor

Megáztak a felhőszakadásban, a budapesti taxis nem vitte el őket, mert vizesek

A hirtelen lezúduló esőben senkinek sem volt egyszerű hazajutnia, de még annak se volt szerencséje, aki éppenséggel tudott taxit fogni.

Az Index olvasója családjával egy óvodai évzáróról akart hazamenni, de ez tömegközlekedéssel szinte lehetetlen volt, ezért inkább taxit hívtak. Körülbelül 20 percet vártak, amikor a diszpécser szólt nekik, hogy a taxis nem találja a címet, úgyhogy a szakadó esőben arrébb kéne menni 500 métert, majd ott várja őket.

A keddi özönvíz. Fotó: Katasztrófavédelem

A keddi özönvíz. Fotó: Katasztrófavédelem

Amikor odaértek a kocsihoz, a taxis nem engedte beszállni őket, mert vizesek voltak. A felháborodott utas elmondta a portálnak, hogy nem tudta elmagyarázni neki, hogy pontosan miatta annyira vizesek, mert felhúzta az ablakot és kattant a központi zár.

"A hatéves gyerek közben remegve zokog a kezemben. Mutattam a taxisnak, nem hatotta meg. Még álltunk az esőben egy darabig, mert sehova nem tudtunk behúzódni, a taxis telefonált, majd elhajtott abba az irányba, ahol minket kellett volna felvennie. Végül egy kínai étterem tulajdonosa hívott be minket, száraz ruhát és meleg levest adott, így mégiscsak megmaradt egy pici az emberségbe vetett hitemből.” – mesélte a történteket.

Kommentek:

Top 0