• Sport
Faktor

Békésen ünnepeltek este a szurkolók Budapesten

Nem történt rendbontás Budapesten kedden este, amikor a szurkolók az utcákon ünnepelték a magyar labdarúgó-válogatottat, amely 2-0-ra legyőzte az osztrák csapatot a franciaországi Európa-bajnokságon. A találkozó után a fővárosban a felvonuló ünneplő tömeg miatt forgalomterelésre viszont szükség volt.

Fotók: MTI/Balogh Zoltán

Fotók: MTI/Balogh Zoltán

A 44 év után ismét Eb-résztvevő magyar válogatott első gólját Szalai Ádám szerezte a 62. percben, majd a 87. percben Stieber Zoltán gyönyörű találattal állította be a végeredményt. A kedd esti mérkőzést országszerte és a fővárosban is számos szórakozóhelyen, illetve szabadtéri óriáskivetítőknél követték a szurkolók.

Az MTI megkeresésére szerda délután a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte: a rendőrség a kialakult helyzetet figyelembe véve, a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében megtette a szükséges intézkedéseket, de egyetlen emberrel szemben sem kellett intézkedniük.

Bernd Storck szövetségi kapitány csapata szombaton Izlanddal találkozik Marseille-ben, majd négy nappal később Portugália lesz az ellenfele Lyonban.

Kommentek:

Top 0