• Krimi

Magatehetetlenül feküdt Budapesten, egymás után kétszer fosztották ki - videó

A férfitól előbb három nő vette el a pénztárcáját, később egy férfi lopta el tőle a mobiltelefonjait. A rendőrök mind a négy embert elfogták.

A négyfős társaság, vagyis a három nő és egy férfi a péntekre virradó éjjel körülvett egy magatehetetlenül fekvő embert az V. kerületi Bajcsy-Zsilinszky utcában. Úgy tettek, mintha segíteni akarnának neki, de az egyik nő a férfi nyitott hátizsákjából kivette a pénztárcáját, majd jelzett társainak, a két másik nőnek, és elmenekültek.

Ezután a férfit M. Zoltán kísérte tovább. A kísérő elvette a férfinál lévő két mobiltelefont, majd magára hagyta.

A rendőrök a három nőt néhány perc múlva az V. kerületi Stollár Béla utcában, míg a férfit a Nyugati téri felüljáró alatt fogták el. Mindannyiukat átvizsgálták, ekkor megtalálták náluk a lopott értékeket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága csoportosan elkövetett kifosztás bűntett miatt eljárást folytat N. Ildikó 34 éves, N. Ildikó 19 éves budapesti, V. Katalin 21 éves monori, valamint M. Zoltán 54 éves ceglédi lakosok ellen. A rendőrség előzetes letartóztatásukat kérte, valamint azt, hogy gyorsított eljárásban állítsák őket bíróság elé – írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0