• Belföld
Faktor

Brutálisan összeverték főnökei a győri nőt

Bezárták a pincébe, majd összeverték a női alkalmazottat.

Három férfi pincébe zárta és durván bántalmazta női alkalmazottját Győrben. Pénteken egy órával hamarabb bezárták a boltot, hazaküldtek mindenkit. Kivéve az egyik női alkalmazottat, akinek a ruháját és a táskáját is átvizsgálták, majd arra kényszerítették, hogy menjen le velük a pincébe.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Itt a három férfi fémcsővel, bottal, és más eszközökkel ütlegelte a nő végtagjait és felsőtestét az állítólagos tartozása miatt, eltörték a bordáját is. A bántalmazást követően mobiltelefonját, bankkártyáját és a kulcsait elvették, majd elengedésekor bántalmazói őt - és rajta keresztül a családtagjait is - életveszélyesen megfenyegették, amennyiben a történtekről a hatóságokat értesíti - számolt be az esetről a police.hu.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A rendőrség egy 38, egy 26 és egy 43 éves budapesti férfit vett őrizetbe az esettel kapcsolatosan, akik ellen személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés, valamint zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárás. A három gyanúsított azóta előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

    Kommentek:

    Top 16