• Belföld
Faktor

Brutálisan összevert férfi holttestét találták meg egy balassagyarmati házban

A férfit egy közeli ismerőse gyilkolta meg.

Egy pár ezer forintos nyaklánc miatt kellett meghalnia a balassagyarmati G. Mártonnak. A férfi holttestét a héten találták meg egy balassagyarmati házban, szörnyű állapotban, ugyanis valaki brutálisan összeverte.

Ekkor még nem sejtették, hogy ez a valaki nem egy idegen, hanem a férfi egyik közvetlen ismerőse, a 39 éves V. Norbert volt.

"Azt hallottuk, hogy mikor rátörték az ajtót, még megpróbálták újraéleszteni, méghozzá hosszú ideig, de nem sikerült már" – mondta el egy helybeli a Borsnak. A rendőrség nyomozni kezdett, és pár órával később képbe is került Márton ismerőse, a budapesti Norbert is, akit még aznap elfogtak. Kiderült, hogy Norbert és Márton összevitatkoztak, dulakodni kezdtek, és Norbert olyan brutálisan támadt rá Mártonra, hogy a férfi összeroskadt, eszméletlenül terült el a földön. Bár ekkor még élt, és lehetséges, hogy életét meg lehetett volna menteni, ismerőse segítségnyújtás helyett gyomorforgató dolgot tett: a magatehetetlen Marci fölé hajolt, leszakította a nyakláncát, majd a haldokló férfit magára hagyva elmenekült.

"Szörnyű, hogy ez történt Marcival, senki nem érdemel ilyet, főleg ő nem. Még mindig nem hisszük el, remélem, a gyilkosa megkapja, amit megérdemel" – mondta a férfi ismerőse.

A nyomozók az eset után először gyanúsítottként kihallgatták, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatására. Ha bebizonyosodik, hogy tettét nyereségvágyból követte el, az már minősített esetnek számít, amiért tíztől húsz évig tartó büntetést is kaphat.

Kommentek:

Top 0