• Krimi
Faktor

Brutálisan megölte dúsgazdag nővérét

Őrizetbe vettek egy magyar férfit, akit a német rendőrség azzal gyanúsít, hogy megölt egy müncheni luxuslakásban élő magyar nőt, a nővérét - írta a Süddeutsche Zeitung című német lap.

A 38 éves nő holttestét München egyik elővárosában, a lakásán találták meg. A magyar hatóságok most elfogták a nő öccsét, egy 36 éves férfit. Ő ölhette meg. A gyilkost át is adták a német hatóságoknak. A nyomozók szerint a testvére pénzét akarta megszerezni a férfi.

A nő kilenc éve élt Németországban. Férje, aki több cégnek is az alapítója, társtulajdonosa vagy vezetője volt, 2014-ben halt meg. Harminc évvel idősebb férje halála után az asszony Münchenbe költözött és luxuslakást bérelt Isarvorstadtban. A házat, ahol a gyilkosság történt, acélajtó védte és portás őrizte. Így a rendőrség abból indult ki, hogy az asszonynak ismernie kellett gyilkosát és valószínűleg maga engedte be lakásába. A nyomozók szerint a nő költözni készült, és testvére eredetileg azért utazott Münchenbe, hogy ebben segítsen neki - értesült az MTI.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16