• Belföld
Faktor

Brutálisan megerőszakolta Vivient támadója Budapesten, ez az ítélet

A lány nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

T. Patrik 8 év börtönbüntetést kapott első fokon, amely 2/3-ának letöltése után szabadulhat. A vádlott összeomlott az ítélet hallatán.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

vádirat szerint T. Patrik 2016. április 29-én este a Kelenföldi pályaudvaron ismerkedett meg a 17 éves Viviennel. Másnap estére találkozót beszéltek meg a pályaudvarra. Patrik aznap azonban sokat ivott, illetve egy vagy két darab epilepszia elleni gyógyszert is bevett. Elhatározta, hogy akár akarata ellenére is közösülni fog Viviennel.

A találkozó során azzal az ürüggyel, hogy egy közeli boltba mennek bort venni, egy fás-bokros területre vezette a lányt. Ott fogdosni kezdte őt, de a lány visszautasította a közeledést. Patrik ettől agresszívvá vált, több alkalommal megütötte a fiatal lányt, és akarata ellenére közösült vele.

Az erőszak után a metróaluljáróhoz mentek, ahol leültek egy padra. Itt Patrik elaludt, Vivien pedig eközben egy járókelőtől segítséget kért, aki értesítette a mentőket és a rendőrséget. A fiatal lány ezután hosszú ideig kórházban volt, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség szexuális erőszak bűntette és életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a fiú ellen.

A pénteki tárgyaláson Dr. Keviczki István bíró felolvasta az IMEI szakvéleményét is, amely megpróbálta megrajzolni Patrik személyiségét. Az őt vizsgáló pszichológusok szerint a fiatalember érzelmileg hideg, jellemző rá az egocentrizmus és a narcizmus. Szociopátiás személyiség, akiből hiányoznak a morális fékek. Extravagáns és deviáns életvitelt folytat, beilleszkedni nem próbál. Gyermekkora óta önsorsrontó és önsértő.

Patrik a pénteki tárgyaláson azt mondta, hogy a történtek óta már összeszedte magát, és sokat változott. Az előzetesben töltött idő alatt felhagyott a drogok fogyasztásával, és szándékában áll kitartani emellett.

Kommentek:

Top 0