• Krimi
CsR

Brutálisan kivégezte a házaspárt az egyetemista fiú

Brutálisan kivégzett egy házaspárt egy 19 éves egyetemista fiú Floridában. A fiú dührohamot kapott egy étteremben, ahol szüleivel vacsorázott. Elrohant, majd nem sokkal később késsel megölt egy házaspárt, a férj arcából húsdarabokat harapott ki. Állati hangokat adott ki és úgy is viselkedett, amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre.

Austin Harrouff 19 éves egyetemista, jól szituált családból származik, édesapja fogorvos. Sem a szülők, sem a rendőrség nem érti, hogy mi történhetett vele, arra gyanakszanak, valamilyen drogot fogyaszthatott, méghozzá valószínűleg flakkát.

A flakka egy új, Kínában gyártott dizájnerdrog, a használói úgy érzik szuper erősek tőle. Az amerikai hatóságok tehetetlenek ellene. A fiú a szüleivel ment vacsorázni egy étterembe. Váratlanul dührohamot kapott, mert úgy érezte, hogy lassú a kiszolgálás. Kiviharzott az étteremből és eltűnt. A szülei nagyon aggódtak érte.

Nem hiába, nem sokkal később késsel megölt egy számára ismeretlen házaspárt, a férfiből húsdarabokat harapott ki. Amikor a rendőrök megérkeztek, úgy viselkedett mint egy állat, vonyított, morgott és röfögött. Egyelőre nem tudják, hogy mi motiválhatta a 19 éves fiút, a rendőrök a drogra gyanakodnak. Gyanújukat vérvizsgálat igazolhatja - írja a Sun.  

Kommentek:

Top 0