• Külföld
Faktor

Brutális verekedés tört ki a vonaton

Az esetről készült videó terjedni kezdett a Facebookon, a rendőrség nyomoz.

Nyomozást indított a brit rendőrség egy vonaton történt verekedés miatt, amiről azután számolt be a helyi sajtó, hogy az esetről készült mobiltelefonos videó terjedni kezdett a Facebookon. A beszámolók szerint a főszereplők a híres londoni Notting Hill fesztiválról utaztak hétfő este Birmingham városába, amikor az egyik nő verni kezdte a másikat.

A verekedést egy kis vita előzte meg. Az áldozatot és a vele lévő férfit azzal gyanúsították meg, hogy egy szendvicset dobtak a nőre, majd amikor ezt tagadták, a nő kijelentette: "Ne akard, hogy levegyem a parókámat, átütlek a jövő hétre".

Majd ezt meg is tette. Fogta, levette a parókáját, majd vehemensen nekiment a másik nőnek: ütlegelni, rángatni és rugdosni kezdte. Az áldozattal lévő férfi megpróbált közbelépni, de a parókás támadóval lévő férfi ekkor rátámadt, és lefogta.

A többi utas eleinte egykedvűen figyelte a szóváltást, majd a verekedést is. Ahelyett, hogy közbeléptek volna, többen is inkább elsétáltak onnan. Végül egy férfi mégis felállt és rendet teremtett a szerelvényben.

Kommentek:

Top 0