• Krimi
Faktor

Brutálisan megkínoztak egy fiút a lakótársai

Napokig nem engedték ki az albérletből, vele szolgáltatták ki magukat, sőt még arra is kényszerítették, hogy saját vérével szennyezett papírt és ürüléket egyen a szegedi fiú.

Illusztráció.

Illusztráció.

A gyanú szerint válogatott módszerekkel kínozta a vele közös szegedi albérletben lakó fiút egy fiatalkorú lány két társával. A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség hétfőn.

A sértett és a három gyanúsított szeptember óta laktak közös albérletben. A gyanú szerint együttélésük során a három fiatal többször is bezárta a fiút a lakásba, később dolgozni ugyan elengedték, viszont november 13-tól egészen 24-ig egyáltalán nem hagyhatta el az albérletet.

A sértettnek számos más megalázást és brutális kínzást is ki kellett állnia: ételt és italt kellett vinnie a gyanúsítottaknak az ágyba, de arra is rákényszerítették, hogy a saját vérével szennyezett papírt egyen és fogyasszon az ürülékéből, a vizeletéből.

Fizikailag is bántalmazták: különböző gyakorlatokat végeztettek vele, amiket ha nem csinált meg, akkor ököllel vagy tárgyakkal ütötték. Ezen kívül késsel is megszúrták a fiú vállát, égő cigarettákat nyomtak el a hátán és öngyújtóval is megégették.

Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerint az áldozat egész testén, arcán és nemi szervén is könnyebb sérüléseket szenvedett, de a bántalmazások módja, elhúzódó tartama súlyosabb következményekkel is járhatott volna.

A lányt és a két fiatal férfit személyi szabadság – a sértett sanyargatásával, neki súlyos érdeksérelmet okozva elkövetett – megsértésének bűntettével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsítják.

Kommentek:

Top 0