• Külföld
Faktor

Világsztár nevében vette fel a kapcsolatot egy rajongóval, ezután valami nagyon szomorú következett

A hiszékeny nő több millió forinttal lett szegényebb a csaló miatt.

Valószínűleg a legtöbben nagyon megörülnének, ha legjobban szeretett világsztárjukkal kerülnének kapcsolatba, de arra mindig érdemes figyelni, hogy valóban a sztárral, és nem csak egy hasonmásával beszélget-e az ember. Mary azonban nem figyelt eléggé és nagyon csúnyán átverte őt egy Bruce Springsteen-hasonmás.

A The Cut információi szerint a nő egy rajongói Bruce Springsteen Facebook-oldalon ismerkedett meg a csalóval, majd ezután egy éven keresztül beszélgettek a közösségi oldalon, ahol képeket is megosztottak egymással. A gondok ezt követően kezdődtek, a Springsteen-hasonmás ugyanis azt állította, hogy elvált feleségétől, Patti Scialfától, így szüksége lenne egy kis pénzre, Mary pedig küldött is neki. Először csak 600 dollárt adott, azaz körülbelül 163 ezer forintnak megfelelő összeget, majd mikor a férfi azt állította, hogy egy több milliót érő arannyal teli zsákot kell elküldenie Dubajba, akkor a nő közel több mint 11 ezer dollárt, azaz 3 millió forint feletti összeget utalt az álvilágsztárnak.

A nő csak ezután jött rá, hogy az a Bruce Springsteen, akivel ő beszélget az valószínűleg nem az igazi Bruce Springsteen.

Kommentek:

Top 0