• Külföld
Faktor

"Életem legnagyobb hibáját követtem el" - meggondolta magát a nemváltoztató műtét után

Rájött, hogy milyen elfojtott trauma miatt műtette át magát.

Élete legnagyobb tévedését követte el egy brit nő, amikor 15 évvel ezelőtt férfivá műtette magát, és most szeretné az egészet visszacsinálni – írja a Mirror. A Debbie Karemer néven született 59 éves Lee Harries most azért állt a nyilvánosság elé, hogy figyelmeztesse az embereket, ne menjenek bele olyan könnyelműen egy nemváltoztató műtétbe.

Harries 44 éves volt, amikor kérte az orvosokat, hogy alakítsák át férfivá. Az egész nagyon gyorsan zajlott. Másnap már el is kezdte otthon a tesztoszteron kezeléseket, és három hónappal később már el is távolították a melleit.

Pár évvel ezelőtt azonban kezdett ráébredni, hogy óriási hibát vétett. Mint elmondta, éveken át tartó terápia után bizonyossá vált, hogy ő mégsem  egy női testbe rekedt férfi volt.

"Nő vagyok, még mindig Debbie vagyok" – jelentette ki. Elmondása szerint súlyos PTSD-ben szenvedett, amikor férfivá akart válni, és az egészet apja okozta, aki rendszeresen megerőszakolta, amikor kamaszlány volt. Erre azután jött rá, hogy csak az elszenvedett trauma miatt akart átalakulni, egyfajta védekezésként, mert férfiként nem lenne vaginája, és így a nemi erőszaktól sem kell tartania.

Az év elején fel is kereste az orvosát, hogy elkezdhessék visszaalakítását nővé. "Nagyon szeretném, ha Debbie-ként ébredhetnék fel, és kiderülne, hogy az elmúlt 15 év csak egy rossz álom volt" - mondta.

Kommentek:

Top 0