• Külföld
Faktor

Elképesztő panasszal élt az idős turista, ilyet még egyetlen vendéglátó sem hallott

A 81 éves brit nő kártérítést követel.

Nem mindennapi probléma miatt követeli vissza a pénzét az utazási irodától egy brit nő. A 81 éves Freda Jackson Spanyolországban, Benidorm üdülőövezetében nyaralt egy barátjával, de elmondása szerint nem tudta élvezni a vakációt, mivel rajta kívül rengeteg spanyol tartózkodott a szállodában.

Illusztráció.

Illusztráció.

Az Independent beszámolója szerint a nő panaszt tett az utazását szervező cégnél, és kijelentette, hogy vissza akarja kapni a pénzét. Elmondása szerint ugyanis a hotel tele volt spanyol nyaralókkal, akik mindenkinek csak az idegein táncoltak, mivel faragatlanul viselkedtek.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Ha ez még nem lenne elég, szerinte a spanyol üdülőváros szállodája túlságosan is a spanyol vendégekre helyezte a hangsúlyt, a programok is mind spanyol tematikával rendelkeztek. Jackson szerint mindez tűrhetetlen, és felteszi a nagy kérdést: miért nem tudnak a spanyolok máshová menni nyaralni?

    Az utazásszervező előbb 75 font kártérítést ítélt meg a nőnek, aki ezt kevesellte, ezért végül 566 fonton osztozhatott barátjával, aki elkísérte a – szerinte borzalmasan sikerült – nyaralásra. Az utazás szervezője szerint azonban csak azért kaphattak kártérítést, mert egy rendszerhiba miatt Jackson és barátja csak hat nappal az utazás előtt értesült arról, hogy gépük az eredetileg tervezetthez képest más időpontban indul. Azzal, hogy Spanyolországban sok a spanyol, az utazásszervező sem tudott mit kezdeni.

    Kommentek:

    Top 16