• Krimi
Faktor

Börtönből üzent a hírhedt pesti férfi, megjárhatja

A Brendon néven elhíresült L. Gusztáv ugyan a Venyige utcai Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben tölti a mindennapjait, mégis üzent a neten követőinek.

A Youtube-ra feltöltött videón jól látható, hogy az út szemközti oldalán várakozó barátai kérésére a nemrég újra lecsukott férfi azt ordítja: „itt a Károly, csórók!”

Az esettel kapcsolatban a Bors megkereste a Büntetés Végrehajtási intézetet is. A szóvivő a lapot arról tájékoztatta, hogy hasonló esetekben akár fegyelmi eljárásra is sor kerülhet.

„A befogadási eljárás során a bekerülő fogvatartottak tájékoztatást kapnak arról, hogy amennyiben a bv. intézeten belülről próbálnak meg közterületen lévő személyekkel kapcsolatot tartani, és ez akár tetten éréssel, vagy egyéb módon bizonyíthatóvá válik, úgy velük szemben fegyelmi eljárás lefolytatására kerül sor… A közterületen lévő hozzátartozók hasonló magatartása szabálysértésnek minősül – közölte Orosz Zoltán. Brendon egyébként azzal vált igazán „híressé”, hogy májusban egy élő videóban nyomott égő cigarettát az alig kétéves unokahúga szájába.

EZT IS AJÁNLJUK:

    L. Gusztáv hozzátartozói viszont úgy tudják, hogy a férfit szeptember 27-én szabadlábra helyezik.

    Kommentek:

    Top 16