• Politika
Faktor

Botrányos videó: terhessége miatt kergették a miniszterelnök lányát

"Egy estén át kergettük Orbán Ráhelt" címmel jelent meg videó a 24.hu-n. Ebben a videó készítője arról érdeklődik egy rendezvényen a miniszterelnök lányánál, hogy valóban terhes-e, Puskás Peti énekestől pedig azt kérdezi, hogy ő-e a gyerek apja. A miniszterelnök környezetében felháborodást váltott ki a videó.

A videóban a riporter – miután Orbán Ráhel nem akar válaszolni a kérdésére – arról beszél, hogy távolról fogja őt figyelni, és „kíváncsi, hogy iszik-e alkoholt”. Szerinte, ha nem, abból kiderülhet, hogy autót vezet, vagy tényleg terhes. A riporter azt is megfigyeli, hogy „ott dudorodik valami” – így céloz Orbán Ráhel terhességére.

a videó készítője - forrás: 24.hu

a videó készítője - forrás: 24.hu

Ezt követően Puskás Peti énekestől is megkérdezi, hogy szerinte „akkor terhes, vagy sem?”, és azt is mondja, „te voltál, te pernahajder” – Puskás Peti láthatóan megdöbbent a kérdésen.

Információnk szerint a miniszterelnök környezetében többen felháborodtak amiatt, hogy magánügyben „kergették” Orbán Ráhelt a rendezvényen. Emellett a videóhoz a Facebookon kommentelőknek sem tetszett a riporter viselkedése.

Az esetről megkérdeztük a 24.hu álláspontját is, választ eddig nem kaptunk. A Magyar Időknek sikerült megszólaltatnia az oldal főszerkesztőjét, Kustánczi Norbertet. Kustánczi nem értette, hogy a videó mely része léphette át a jó ízlés határát.

FRISSÍTÉS: Kustánczi Norbert és a 24.hu később mégis elnézést kért a videó miatt. Erről ITT olvashat.

Top 0