• Belföld
Faktor

Botrány, undorító módon fosztotta ki az időseket egy kaposvári nő

A tettest egy korábbi ítélet sem tartotta vissza attól, hogy újabb bűncselekményeket kövessen el.

A többszörösen bűntett előéletű 31 éves nőt júliusban a Kaposvári Járásbíróság nem jogerősen 1 év 8 hónap börtönre ítélte, de ez sem tartotta vissza, hogy újabb bűncselekményeket kövessen el.

Előbb egy igali nyaralót tört fel, majd a Cseri, Donneri városrészben követett el besurranásos lopásokat, majd kifosztott egy 85 éves, a bűncselekmény felismerésére kora miatt korlátozottan képes férfit. Bekéredzkedett a mosdóba, és amikor a sértett nem figyelt, pénzt és 390 ezer forint értékű ékszereket lopott.

Egy másik idős férfit is ki akart fosztani, csak a véletlenen múlt, hogy a jelentősebb összeget tartalmazó tárca helyett egy olyat lopott el, amiben csak igazolványok voltak. A gyanúsított a lopott ékszereket egy budapesti zálogházban adta el, de még ott is megtévesztett egy idősebb asszonyt, akitől készpénzt zsákmányolt.

Az ügyészség kifosztás és más bűncselekmények miatt indítványozta a letartóztatását, a Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója pedig azt a bűnismétlés veszélye miatt elrendelte.

Kommentek:

Top 0