• Belföld
Faktor

Botrány Nyergesújfalun: letolt nadrággal mutogatta magát egy férfi a bezárt vécében

A férfi a szűk helyiségben a bezárt ajtó és a nő között állt.

Az Esztergomi Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése, és szeméremsértés miatt már az elkövetést követő napon bíróság elé állította azt az ukrán férfit, aki egy női WC-be bement, onnan a pultos nőt nem engedte ki, és előtte a nemi szervét mutogatta.

A férfi október 30-án délelőtt, egy nyergesújfalui presszóban ittas állapotban látta, hogy a pultos nő a személyzeti vécébe ment, ahova kis idő múlva követte. A pultos szólt neki, hogy menjen ki, aki először tényleg ki is ment. Ezután azonban ismét belépett a mosdóba, az ajtót belülről az akasztóval bezárta, a nadrágját letolta és a nemi szervét a nő előtt mutogatta.

A férfi a szűk helyiségben a bezárt ajtó és a nő között állt, ezért a nő nem tudta megközelíteni a bejárati ajtót. A férfi többszöri felszólítás ellenére sem engedte ki a nőt, aki ekkor magához vett egy felmosónyelet, amivel elkezdte verni a vádlott fejét és a felsőtestét. A vádlott ekkor elfordult a pultostól, aki ezt kihasználva a bejárati ajtót kinyitotta és kimenekült.

A rendőrök a férfit a presszóban elfogták, az ügyészség a férfit az Esztergomi Járásbíróság elé állította. A bíróság az ügyészség indítványa alapján a férfit 2 év börtönre ítélte, amelynek a végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette, valamint 2 évre kiutasította az ország területéről. Az ítélet jogerős.

Kommentek:

Top 0