• Tech
KM

Botrány! Mi lett a Facebook-messengerből?

Vissza lehet állítani valahogy?

Az elmúlt napokban minden készüléken frissítették a Messenger applikációt, a felhasználók többsége azonban háborog. Azt is mondhatnánk, ez szinte természetes, hiszen az újítások során természetesen akadnak mindig olyanok, akik elégedetlenek a friss funkciókkal.

A megújult messenger kapcsán mintha minden eddiginál hangosabb lenne a tiltakozás. Sokan azt nehezményezik, hogy az új üzenetküldő-szolgáltatás a konkurens Snapchat kiköpött mása. Ezzel először az Instagram-nál jelentkezett az anyavállalat, majd most Messenger Day néven a Facebook-ra is beszivárgott. 

Az újítással gyorsan készíthetünk és megoszthatunk egyedi, feliratos videókat az ismerőseinkkel. Ami igazán bosszantó, hogy joggal érezhetjük azt, hogy szinte tukmáljánk ránt a funkciót, hiszen a képernyő felső részén, egy vastag sávban találhatjuk meg ezt a részt, amit eltüntetni is lehetetlen.

A barátainknak küldött képeket pedig "hozzáadhatjuk a napunkhoz". Ennek sok haszna nincs, megint csak az aktivitást hivatott növelni. 

A legrosszabb hír a végére maradt: jelenleg úgy fest, a régi messengerünknek végleg búcsút inthetünk, visszaállításra egyelőre ugyanis semmilyen megoldást nem találtunk.

Marad a megszokás.

Kommentek:

Top 16