• Belföld
Faktor

Botrány Debrecenben, az autómosó dolgozói baleseteztek az ügyfél kocsijával

Aztán magukra hívták a rendőröket.

Forrás:police.hu

Forrás:police.hu

Egy debreceni autómosó alkalmazottjai vitték el azt az autót, amit a tulajdonosa azért hagyott ott, hogy kitakarítsák. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy férfi telefonon kért segítséget a rendőröktől október 14-én késő este, mivel Debrecenben, a Mikepércsi úton leparkolt az autójával, azonban nem húzta be a kéziféket, ezért a kocsi begurult egy árokba. A sofőr azt mondta, hogy nem sikerül kihúznia az autót, ezért szeretné, ha a rendőrök segítenének neki. Az egyenruhások a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy a bejelentő hajtott az árokba a járművel.

A 27 éves férfinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott - írja a police.hu. Az igazoltatás során kiderült az is, hogy K. Márk és társa, M. Márk egy debreceni autómosóban dolgoznak és onnan hozták el az autót, amit annak tulajdonosa azért hagyott ott, hogy azt kitakarítsák. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a két debreceni lakost, akik elismerték tettüket.

A nyomozás adatai szerint K. Márk haza akarta vinni munkatársát az autóval, aki kezdetben ellenezte az ötletet, majd mivel tudta, hogy kollégája ittas, így inkább ő ült a volánhoz. A 19 éves M. Márk hazavezette az autót, amivel ezt követően K. Márk árokba hajtott. A balesetben nem sérült meg senki. A Debreceni Rendőrkapitányság az iratokat átadta az ügyészségnek.

Kommentek:

Top 0