• Belföld
Faktor

Botrány Budapesten: megint nem teszik fel a repülőre az utasok bőröndjeit?

Az ingerült utasok nem mennek el a reptérről.

Illusztráció.

Illusztráció.

Alig telt el egy hét a bőröndbotrány óta, most ismét káosz van Ferihegyen.

A Ryanair mai, vasárnap délutáni, Las Palmasba tartó járatának fedélzetén tört ki a balhé, amikor az utasokkal a pilóta még Ferihegyen közölte, hogy egyetlen bőröndöt sem tesznek fel a gépre és ha ez valakinek nem tetszik, akkor szálljon le a gépről - írja a Blikk. A portál szerint több nyaralni induló most azt tervezi, hogy addig nem mozdulnak a reptérről, amíg nem történik pozitív változás ügyükben.

A pilóta még annyi tájékoztatást adott a dühös és ingerült magyar utasoknak, hogy a gép a feladott csomagokkal együtt túlsúlyos lenne.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Úgy tudom, hogy a magyarok teljesen kiborultak, ami érthető is. Pofátlanság netovábbja, hogy nem akarják elvinni a ruháikat, majd aztán nagyképűen közlik velük, ha nem tetszenek a feltételek, akkor szálljanak le a gépről. Több nyaralni induló most azt tervezi, hogy addig nem mozdulnak a reptéről, amíg nem történik pozitív változás ügyükben

    - mesélte a portálnak az egyik utas rokona, aki elmondta azt is, 10 percet kaptak a magyarok, hogy eldöntsék, leszállnak-e a gépről. Az egyik utas arról számolt be a lapnak, hogy többen egyből el is hagyták a repülőt.

    Kommentek:

    Top 16