• Belföld
Faktor

Botrány a repülőtéren: a magyar utasokat elvitte a gép a Kanári-szigetekre, a csomagokat már nem

Állítólag a pilóta nem volt hajlandó tovább várni, így az utasok csomagjait Budapesten hagyták.

Bár közel kétszáz ember élete legszebb nyaralására készült, már az első napon pokollá vált az utazásuk vasárnap.

A Ryanair gépe egyórás késéssel felszállt Budapesten, és az utasok azt hitték, hogy Gran Canaria repülőterére, Las Palmasra érkezve végre megkezdhetik a vakációt.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Ekkor jött a hidegzuhany. A terminálra érkezve ugyanis közölték velük: az összes feladott csomag Budapesten maradt, ugyanis a pilóta egy óránál tovább nem várt arra, hogy a földi kiszolgáló személyzet befusson a bőröndökkel.

    - Először azt hittük, viccelnek velünk, mikor azt mondták, hogy minden csomag Pesten maradt. Nagy volt a fejetlenség, senki sem értette, hogy ez miként történhetett meg. Egyből a Ryanair ügyintézőjéhez küldtek mindenkit, legalább 80 embert, a többieket egy másik ablakhoz, hogy jegyzőkönyvben tehessenek panaszt, amiért nem érkezett meg a csomagjuk. Itt is több órát kellett sorban állni, mire felvették az adatainkat, ráadásul megnyugtató hírekkel sem tudtak szolgálni. Azt a tájékoztatást adták, hogy legkorábban szerdán kaphatjuk meg a holmijainkat – mérgelődött az egyik budapesti hölgy, aki egy szál pénztárcával, a transzferjét is lekésve álldogált tanácstalanul a reptéren.

    Persze egy ilyen malőr mindenkinek óriási kellemetlenség, de főleg a kisgyermekes családoknak, - családosok is voltak a gépen, - akiknek így azzal kel számolniuk, hogy gyermekeiknek is új ruhát, fürdőruhát, tisztálkodószereket kell vásárolniuk, amíg meg nem kapják csomagjaikat - írta a Blikk.

    Kommentek:

    Top 16