• Krimi
Faktor

Botrány a kórházban: egy ápolónőt fojtogatott a magyar turista

A részeg férfi több orvossal is elbánt.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Teljesen elvesztette a nyaralása alatt az önkontrollt egy magyar turista. Kis híján megölte a segítőjét, és több orvossal is elbánt.

Olaszországban, Capri szigetén, mentőt kellett hívni ittas és feltehetőleg bedrogozott magyarokhoz, akik látszólag öntudatlan ál­lapotban feküdtek egy parkoló közelében. Két arra járó szólította le a közelben lévő mentősöket, akik rögtön a helyszínre siettek, majd miután megvizsgálták a magyar turistákat, kórházba vitték őket.

A belgyógyászok és az ápolónők megkezdték a kezelést, hogy segítsenek az eszméletlenül fekvő bulizókon. Az egyik turistánál azonban gyorsabban hatott az orvosok által beadott szer, ő magához tért, de eddig érthetetlen okból bedühödött, és eszét vesztve meg­támadta az egyik ápolónőt: a falhoz nyomva fojtogatta. Az orvosok próbálták megfékezni az ámokfutását, de nem sok sikerrel. A férfi sorra ütötte a kö­rülötte lévőket, közben pedig magából kikelve ordibált.

Végül rendőröket hívtak, ők állították le a támadót, akit ezután őrizetbe vettek - írja a Bors. A magyarokról egyelőre nem lehet tudni semmit, az olasz hírportálok csak annyit közöltek, hogy eljárást indítanak az őrjöngő férfi ellen.

Kommentek:

Top 0