• Külföld
Faktor

Borzalom a buszmegállóban: felgyújtottak egy embert, helikopterrel kellett kórházba vinni

A 62 éves férfit súlyos égési sérülésekkel kellett helikopterrel kórházba szállítani.

Brutális eset történt a napokban: egy 62 éves férfit súlyos égési sérülésekkel kellett helikopterrel kórházba szállítani, miután ismeretlen tettesek felgyújtották őt. A rendőrség testi sértés vádjával indított eljárást.

Az eset a Turèianske Teplicéhez közeli Horná Štubòa községben történt, egy buszmegállóban. Ondrej Piški, a község polgármestere korábban látta, ahogy a buszmegállóban a falu két lakosa, egy 40 éves férfi és egy 12 éves fiú állt.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Nem sokkal később az egyik önkéntes tűzoltó lett arra figyelmes, hogy lángol a buszmegállóban egy idősebb férfi. A tűzoltó igyekezett a férfi segítségére, aki azt kiáltozta, hogy azok gyújtották őt fel, akik a buszmegállóban álltak. A 62 éves férfit súlyos égési sérülésekkel szállították a pozsonyi kórházba - írta a Paraméter.

  A polgármester elmondása szerint az esetet egy térfigyelő kamera sem rögzítette, mivel az egyik nem működik, a másiknak pedig nem esett a látókörébe. Piški szerint a testvérpárt jól ismerik a helyiek.

  A testvérek édesanyja szerint az eset idején egyik fia sem volt otthon: egyikük állítólag az apjánál volt, míg a másik a vásárban. „Előfordult már, hogy verekedtek, de egy embert képtelenek lennének felgyújtani. Jelenleg vizsgálják az ügyet” – mondta a testvérpár édesanyja.

  Radko Moravèík rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az ügyben testi sértés vádjával indítottak eljárást.

  Kommentek:

  Top 16