• Krimi
Faktor

Borzalmas tragédia, betonfal nyomott halálra egy 9 éves kisfiút

Egy szlovákiai focipályánál történt a szerencsétlenség.

Szlovákiában, a Kisszebeni járásban fekvő Jarovnice község focipályájánál halálos tragédia történt. Egy 9 éves kisfiú vesztette életét, miután rádőlt a pályát bekerítő betonfal egy része.

Szerdán reggel a kisfiú nagymamájával sétált a betonfal mellett. Az asszony a postára, a kisfiú pedig iskolába tartott - írja a Paraméter. Amikor a kisfiú megpróbált átbújni a betonfal egyik résén, szörnyű dolog történt. A jelek szerint a felső betonlapok valamelyike volt annyira kilazulva, hogy már ennyi is elég volt ahhoz, hogy leomoljon.

Egy helyi asszony próbált segíteni a kisfiún, mesterségesen lélegeztette, majd ezt folytatták a kiérkező mentők is jó darabig. Sajnos a kisfiú sérülései olyan súlyosnak bizonyultak, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

A betonfal bizonyos részeit korábban vandálok tették tönkre, némely lapok teljesen széttörtek már korábban is, mások csak úgy lógtak megtörve. Gyakorlatilag idő kérdése volt, hogy mikor történik valakivel ehhez hasonló tragédia. Az ügyben a rendőrség is büntetőeljárást indított halálokozás gyanújával.

Kommentek:

Top 0