• Külföld
Faktor

Borzalmas dolgot tett a férfi a kutyájával

A kutya sérülései miatt kezdtek el nyomozni a hatóságok.

Letartóztattak New York államban egy húszéves férfit, aki egy helyi állatvédő szervezet közlése szerint kiharapta kutyája szemét – jelentette a CBS New York. A Nassau megyei SPCA még november elején kezdett el nyomozni az ügyben, miután a hároméves eb súlyos szemsérüléssel került be egy állatkórházba.

A szervezet közlése szerint az állatorvos megállapította, hogy a Chole nevű kutya szemét kiharapták. „A szemgolyó kiugrott a kutya szemüregéből” – mondta Gary Rogers. Az SPCA munkatársa elmondta, még soha nem találkozott ehhez hasonló esettel.

A hatóságok vasárnap tartóztatták le az eset miatt a húszéves Aaron Klugert, Port Washington városában. Rogers elmondta, még nem igazán értik, hogy „miért, és hogyan” harapta ki az eb szemét. Kluger azt állította, hogy játszottak a kutyával, amikor az ebe szeme megsérült, de Rogers közlése szerint szemtanúk elmondták, hogy a fiatalember volt az, aki kiharapta az állat szemét.

Az eb szemét az állatorvosoknak sikerült visszahelyezniük a szemgödörbe, és Chloe remélhetőleg újra látni is fog vele – mondta el Rogers.

Klugernek a hónap végén kell megjelennie a bíróság előtt. Az ellene felhozott pontos vádakat nem közölték, és azt sem, hogy előzetes letartóztatásba helyezték-e a hatóságok.

Kommentek:

Top 0