• Belföld
Faktor

Munkát kapott a lúgos orvos, megcsonkított exbarátnője nem épült fel

A nő állandó kezelésekre jár, és még műtétek is várnak rá.

Március végén előzetesbe tette a bíróság Bene Krisztiánt, akit előzőleg 9 év fegyházbüntetésre ítéltek életveszélyt okozó testi sértésért, és örökre eltiltották munkájától. A vád szerint a férfi 2013-ban megtámadta volt szerelmét, elkábította, majd nemi szervét lúggal ön­tötte le.

Fotó: Sulyok László

A Bors értesülése szerint Be­ne egy elbeszélgetésen vett részt egy pszichológussal, a szakember nem ítélte őt önveszélyesnek, és az or­vos nem omlott össze, ehelyett abban bízik, hogy harmadfokon számára kedvezőbb ítélet születhet az ügyében. Bene fizikálisan is jó állapotban van, és már munkát kapott, a börtön konyháján dolgozik, ételt oszt rabtársainak.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Három rabbal osztozik egy hatfős zárkán, a többiek drog és rablás miatt ülnek. Benében valószínűleg az is tarthatja a lelket, hogy a családja támogatja, már meg is látogathatták a börtönben.

    Bene áldozata, Renner Erika továbbra is személyi védelem alatt áll. Az asszony eddig nyolc műtéten esett át, de még további operációk várnak rá. Lelki sebei sem gyógyulnak, folyamatosan pszichológus segíti.

    Kommentek:

    Top 16