• Krimi
Faktor

Felháborító hírek érkeztek: különleges bánásmódban részesült a Dózsa György úti gázoló

A kórházban különleges ellátásban részesült.

Fotó: MTI - Mohai Balázs

Fotó: MTI - Mohai Balázs

Múlt hétfőn kiderült, hogy nem kerül előzetes letartóztatásba a Dózsa György úti, két halálos áldozatot követelő baleset gyanúsítottja. M. Richárdot egy luxusnyaralása után, augusztus 21-én, szombaton állították elő, majd vették őrizetbe. A Bors kórházi forrása pedig arról is beszámolt, hogy a kórházban a férfi milyen ellátásban részesült:

"Egy régebbi szervi problémája miatt került be a Péterfy kórház belgyógyászatának B részlegére azon a hétvégén. Igyekeztek diszkréten, gyorsan elhelyezni, de így is nagy feltűnést keltett. Egy teljes kórtermet kiürítettek neki, két rendőrautó állt a kórháznál, tizenegy rendőr vigyázott rá. VIP-vendégnek érezhette magát. Nagyon akartak ügyelni arra, hogy ne tudjon róla a nyilvánosság, így a kórház rendszerében sem szerepel, az érkezését és a távozását sem vitték be a gépbe. Azt tudom, hogy hétvégén érkezett, és csak hétfőn engedték ki, aznap, amikor az előzetes letartóztatásról szóló tárgyalására vitték" – közölte informátorunk, akinek természetesen jár az ilyenkor szokásos 15 ezer forint.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az esettel kapcsolatban a Péterfy Sándor utcai kórház főigazgatója, dr. Sásdi Antal a lapnak elmondta, ilyen esetet említő jelentést egyik belgyógyászati osztályról sem kapott az elmúlt napokban. A rendőrség pedig nem reagált a hírekre, csak annyit közöltek, hogy az nyomozás eddigi adatai alapján M. Richárd gyanúsítható az ügy­ben. „M. Richárdot a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomo­zói 2017. augusztus 19-én 15 óra 50 perckor előállították a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályára, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.”

    Kommentek:

    Top 16