• Krimi
Faktor

Apjától esett teherbe a borsodi kislány, ágyneműtartóban bukkantak a csecsemő holttestére

A család azért bukott le, mert a tinilány rosszul lett szülés után és kórházba kellett vinni.

Forrás: ugyeszseg.hu

Forrás: ugyeszseg.hu

A 49 éves vádlott férfi és 39 éves felesége hét közös kiskorú gyermeküket nevelték Borsodban. Velük lakott az ekkor már 20 éves nagylányuk is.

A férfi 2006-tól, az akkor 10 éves lányát heti rendszerességgel zaklatta szexuálisan. Amikor a lány 15 évesen terhes lett az apjától és kislányt szült, a gyermeket apa nélkül anyakönyvezték, leplezve a családon belüli erőszakot.

2015-ben a lány ismét teherbe esett apjától. Ekkor a szülők és a lány közösen elhatározták, hogy a terhességet eltitkolják, a megszületendő gyermeket pedig megölik. 2016 júliusában a lány a család otthonában, apja jelenlétében és anyja segítségével egészséges kislánynak adott életet. A csecsemőt rongyokba és takarókba csomagolták, majd az ágyneműtartóba tették, azzal a szándékkal, hogy később elássák.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Mivel a lány rosszul lett, ezért mentővel kórházba kellett vinni, ahol kiderült, hogy szült - írja az ugyeszseg.hu. A kórház által értesített rendőrök a lakásban megtalálták az akkorra már elhunyt csecsemőt. A férfit és feleségét letartóztatták, a lány szabadlábon védekezik.

    Az ügyészség mindhárom vádlott ellen emberölés miatt, az apa ellen emellett szexuális erőszak, az anya ellen pedig kiskorú veszélyeztetése miatt fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

    Kommentek:

    Top 16